Varga Csaba esküvő fotós

 

Fotós pályafutásom sajtófotósként indult közel 30 éve, közben kitérőt tettem a portréfotózás és divatfotózás világába is. Esküvőket több mint 12 éve fotózom.

Megbízásaim alatt széltében-hosszában bejártam USA-t és Európát, eddig 16 nemzet esküvőjét volt szerencsém dokumentálni. Mindez rengeteg élményt, inspirációt adott esküvő fotós hivatásom során.

Rendszeresen publikálok on-offline magazinokban, az általam készített fotók több alkalommal nyertek rangos fotópályázatokon nemzetközi díjakat (WPJA, ISPWP).

2013-ban a Szegedi Tudományegyetemmel karöltve alapítottam egy esküvő fotós iskolát, ahol vezetőként oktatom a hallgatókat  (www.fotoskepzes.hu)

Az Olympus magyarországi fotós nagyköveteként rendszeresen szervezek szakmai bemutatókat és workshopokat, ahol a legújabb esküvő fotós trendek mellett a technikai újdonságokkal és eszközökkel is megismerkedhetnek a kollégák és az érdeklődők.

Az esküvő fotózás mellett szívesen elkalandozom a fotográfia más területeire is. Nemrégiben jelent meg történelmi témájú fotós könyvem 56 MÚLT ÉS JELEN - képes időutazás címmel (www.kepesidoutazas.hu).