Varga Csaba esküvő fotós

RÓLAM

Bő harminc éve kötöttünk barátságot és azóta szinte elválaszthatatlanok vagyunk: a fényképezés és én. Kezdetben sajtófotózás, emberábrázolás és portré, majd az utóbbi évtizedben az esküvők világa, aminél nincs izgalmasabb: egyszerre felelősség és kihívás fényképezni az események és az elsöprő érzelmek színes forgatagában, ott ahol minden pillanat számít.

Esküvői fotósként bejártam az USA-t és Európa több országát ahol számos különböző nemzet esküvőjét fotózhattam végig. Kezdetekben a feleségemmel fotóztam, aki boldogan osztozott velem az esküvők iránti lelkesedésemben és felejthetetlen élményeket gyűjtöttünk együtt. Kislányunk születése óta párom csendestársként áll mellettem, de aktívan részt vesz továbbra is az utómunka és albumkészítés fázisaiban.

Néhány éve a fotózás mellett egy esküvő fotós iskolát alapítottam UGEF - Új Generációs Esküvői Fotográfus néven. Ezen a képzésen hazánk legjobb esküvő fotós kollégáival haladó szellemben oktatjuk a fotósokat. A legjobb hallgatók asszisztensként segítik munkámat.

Szerencsésnek mondhatom magam, hogy az esküvő fotózás a hivatásom és hálás vagyok minden párnak, aki értékeli munkám és megtisztel bizalmával.